in de kijker

Ontdek de mooiste plekje en weetjes
Ga naar BRUGGE

BRUGGE

Ontdek de mooiste plekjes en weetjes van het pittoreske Brugge. Wandelen langs de Brugse reien en kanalen of fietsen in het Brugse Ommeland en aanrader voor de curieuzeneuzen onder jullie.

Ga naar MEETJESLAND

MEETJESLAND

Een ongekend stukje Vlaanderen! Ver weg van de drukte tussen Gent, Brugge, Breskens (NL) en Terneuzen (NL). Kilometerslange kreken, voetveren over het Leopoldskanaal en de eindeloze polders tussen de kleine dorpen.

Ga naar GR Wandelingen

GR Wandelingen

Iedereen is ondertussen al wat vertrouwd met wandel- en fietsknooppunten, maar in een verder verleden waren er al de zogenaamde “GR’s: de zogenaamde “Grote Routepaden”. Ontdek hier enkele tochten die we voor u onder de loep nemen.

Ga naar ESCAPADES

ESCAPADES

In deze rubriek maken we binnen Europa een korte uitstap. In de gekende stijl met curieusiteiten, weetjes en foto’s die tot de verbeelding spreken. Bekijk dus zeker eens onze europese avonturen.

Ga naar VIRTUELE RONDLEIDINGEN

VIRTUELE RONDLEIDINGEN

Bekijk onze prachtige foto’s van alle wandeling en fietsroutes van uit uw zetel en laat je verleiden om de tocht zelf te ondernemen! Laat je meeslepen in beeld en wondermooie stukjes natuur.

Ontdek alle wandel- en fietsroutes